Varför välja oss?

Vi på ADK Tjänst har 10 års erfarenheter av städning och vet vad som är bäst för vilket hus. Våran städning är nogran och tar oftast mer tid än våra motståndare, men även med att vi städar fler timmar så har vi en av branschens lägsta priser. Vi ger även nöjdkundgaranti som innebär att om ni skulle vara missnöjda med eran städning så kommer vi och städar om det. Våra kunder är det viktigaste vi har, men utan nöjda medarbetare så kan vi inte ha nöjda kunder och lägger även stor vikt på relationerna i företaget.

Varför ADK Tjänst

Det här erbjuder vi

  • En av branschens lägsta timpris
  • Vår personal är utbildad
  • Nöjdkundgaranti
  • Kvalitetsgaranti, garantin innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med direkt
  • Skulle något hända så täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador

Vi erbjuder en väldigt nogrann städning som kräver mer tid, men vi på ADK Tjänst anser inte att man kan städa ett hus på bara två eller tre timmar och erbjuder bara städning från minst fyra timmar. Detta är på grund av att städningen inte blir såsom vi vill ha det, en ren och kvalitativ städning, som både ni och vi kan vara stolta över.

Du kan lita på vår städpersonal och få en professionell städtjänst.

ADK tjänst AB

Vi utför professionell städhjälp i Örebro region, med erfarenheter i mer än 10 år och tusentals kunder senare, har vi koll på det mesta när det kommer till städning.

Kontakta oss

Telefon: 0727307777
E-post: adktjanst@gmail.com
Adress: Radiatorvägen 11
                70227 Örebro

Öppettider: Mån-Fre 8:00-18:00

Våran Byggfirma : 
https://www.adkbygg.se