Vad är Rutavdrag?

Om Rut-avdrag 

RUT är en förkortning av Rengöring, Underhåll och Tvätt. Begreppet rut-avdrag används för att beskriva möjligheten till skatteavdrag för husarbete.

RUT står för Rengörning, Underhåll och Tvätt. Men själva begreppet RUT-avdrag innebär att privatpersoner får en skatteavdragning för dessa husarbeten. När du får ett pris från oss eller någon annan städbolag, fråga om priset är med eller utan RUT, eftersom prisskillnaden kan bli väldigt stor.

Med RUT- avdrag betalar ni bara 50 % av arbetskostanden vid köptilfället. Sedan administrerar vi skattereduktionen direkt med Skatteverket och får de andra 50 %. Det ända vi behöver veta från er är era personuppgifter för att kunna skriva in det på Skatteverket. Svårare än så är det inte, om du vill läsa mer om RUT-avdrag så står allting om det på Skatteverket.
 

NYA REGLER FRÅN 1 JANUARI 2016

Rutavdraget medges fortfarande med 50% av arbetskostnaden men maxbeloppet minskas till 25 000 kr för personer som inte fyllt 65 år. Har du fyllt 65 år vid årets ingång har du fortfarande rätt att göra Rutavdrag upp till 50 000kr.

ADK tjänst AB

Vi utför professionell städhjälp i Örebro region, med erfarenheter i mer än 10 år och tusentals kunder senare, har vi koll på det mesta när det kommer till städning.

Kontakta oss

Telefon: 0727307777
E-post: adktjanst@gmail.com
Adress: Radiatorvägen 11
                70227 Örebro 

Öppettider: Mån-Fre 8:00-18:00

Våran Byggfirma : 
https://www.adkbygg.se