Om ADK Tjänst

Med över 10 år av nöjda kunder

ADK Tjänst började erbjuda stdähjälp redan 2008 och har sedan dess hjälpt tusentals kunder runt om i Örebro län med städning. År 2014 övergick företaget till aktiebolag. Vi jobbar huvudsakligen med hemstädning, men hjälper även små och stora företag med företagsstädning. Vi erbjuder fönsterputsningen, städning inför visning eller fotografering samt flyttstädning. 

Vi som företag strävar alltid mot långa och trygga relationer med våra kunder, så både ni och vi kan ha ett trevligt samarbete. Vi vill alltid att våra kunder ställer krav på oss så vi kan känna till våra fel och förbättra de och ha ett bättre relation med både nuvarande och nya kunder.

Vi vill vara ett företag där kunderna känner att de kan lita på oss, känner att vi är öppna mot dem och att vi står för de vi säger, kunden ska känna sig trygg och säker med våran service.
 

Våran Ambition
Vår ambition är att alla våra kunder ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd-kund garanti och dessutom erbjuder vi våra tjänster till ett av marknades bästa priser.

Vår Affärside

" I dagens samhälle där tiden är som viktigast än någonsin, så borde alla ha ett hem som är rent och man kan trivas i. Vår tankesätt är att städning borde inte vara dyrt och alla borde ha ett rent hem hos sig. Tveka inte att kontakta oss om du letar efter en bra och prisvärd städfirma i Örebro. "

ADK tjänst AB

Vi utför professionell städhjälp i Örebro region, med erfarenheter i mer än 10 år och tusentals kunder senare, har vi koll på det mesta när det kommer till städning.

Kontakta oss

Telefon: 0727307777
E-post: adktjanst@gmail.com
Adress: Radiatorvägen 11
                70227 Örebro

Öppettider: Mån-Fre 8:00-18:00

Våran Byggfirma : 
https://www.adkbygg.se