ADK´s personal

ADK TJänst har ca 10 medarbetare. Många av oss har arbetat på ADK Tjänst i många år och hjälpt till att forma städföretaget till vad det är idag. Vi håller hög kvalitet, är noggranna, flexibla och levererar dagligen prisvärda städtjänster mot RUT-avdrag över hela Örebro. Har du frågor om hemstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning, fönsterputs, visningsstäd eller har du frågor om jobb och personal? Välkommen att kontakta oss.

Aigars Kärklins: VD

Diana Kärklins: Ansvarig för kundstjänst och personal

Om: 
Jag heter Aigars Kärklins och är VD på ADK Tjänst, mina uppdrag är att se till att allting sköts som det ska. Eftersom ADK Tjänst finns i två inriktningar både städ och bygg så lägger jag mer fokus på bygg delen men försöker hjälpa så mycket som möjligt på "städ-sidan". min kollega Diana är den som ni ringer om ni behöver hjälp med städning och är den som sköter mycket om städningen.

Mail: adktjanst@gmail.com
Telefon: 0706587707

Om:
Jag heter Diana Kärklins och är ansvarig för kundtjänsten och personalen. Det är mig ni ringer eller mailar till när ni kontaktar oss. Jag sitter även i kontoret som ligger på Radiatorvägen 11 och om ni hade velat lämna nycklen från eran bostad eller undra något så kan ni jätte gärna åka dit. Medela gärna innan altingen via mejl eller telefon innan ni åker hit, så jag är på plats.
Mail: adktjanst@gmail.com
Telefon: 0727307777

Städarna

Våra städare är för tillfälet bara tjejer och alla dessa tjejer kommer från Lettland, då vi i ledningen själva också är det och anser det är lättare att få en nära relation med de och den viktigaste delen att vi hjälper de att få ett bra jobb utomlands. Städerskorna är i nästan alla åldrar, det finns både yngre och lite äldre damer som städar för oss. Alla städare har gått igenom en utbildning som förbereder de för jobbet som städare och som städare hos ADK Tjänst då det är lite annorlunda och kanske mer pedantisk städning. Vi är väldigt stolta över våra städare och ger de de bästa möjliga förutsättningarna som finns här i Sverige. Ibland hjälper vi de bland annat med boende och annat utanför jobbet, så de känner sig trygga här och kan må bra när de jobbar.

ADK tjänst AB

Vi utför professionell städhjälp i Örebro region, med erfarenheter i mer än 10 år och tusentals kunder senare, har vi koll på det mesta när det kommer till städning.

Kontakta oss

Telefon: 0727307777
E-post: adktjanst@gmail.com
Adress: Radiatorvägen 11
                70227 Örebro

Öppettider: Mån-Fre 8:00-18:00

Våran Byggfirma : 
https://www.adkbygg.se